Om Lilleblomst

 

Hvem er Lilleblomst?
Vi er Tine og Hans, forældre til tre børn i alderen 3-12 år. Vi bor i et hus i Aalborg bydelen Vejgaard, hvor Lilleblomst også har sit hjem.

Tines professionelle karriere som tekstilindkøber har givet hende en unik indsigt i hvad god kvalitet er indenfor tekstiler og børnetøj. Med den indsigt er det vores mål at tilbyde spændende og unikke kvalitetsprodukter man ikke finder de "store" steder

Håndplukkede varer

Lilleblomsts sortiment består af nøje udvalgte varer fra forskellige leverandører. Hos Lilleblomst vil du ikke finde velkendte brands, som allerede ses og sælges på det danske marked – derimod tilbyder vi unikke varer, af god kvalitet og til priser alle kan være med på.

Vi har et ønske om gradvist at arbejde med at bringe bæredygtigthed og økologi ind i vores sortiment.

Førsteklasses udvalg
Sortimentet har fokus på enkelthed og naturfarver. Tøjet skiller sig ud fra mængden og er anderledes end det, du finder hos andre forhandlere. Kvaliteten vægtes højt, og det er samtidigt vigtigt for Lilleblomst at kunne levere et prisvenligt produkt. 

Service
Hos Lilleblomst yder vi god service med en kort svar tid – hvad end det drejer sig om, eksempelvis størrelse eller hjælp til valg af gave. Vi står altid til rådighed ved spørgsmål eller andre henvendelser, og kan kontaktes via mail: info.lilleblomst@gmail.com eller på Instagram / Facebook.

Derudover er det efter aftale, muligt at afhente sin bestilling på vores varelager i Aalborg.

Ønsker du tøj til dit barn, der er i god kvalitet, behageligt og ikke mindst unikt – så kig nærmere på vores sortiment, eller gå direkte til bestilling.

Glade hilsner Lilleblomst,
Tine og Hans