Om Lilleblomst

 

Hvem er Lilleblomst?
Lilleblomst er et hjerteprojekt, da vi som grundlæggere altid har drømt om at skabe noget, vi kan kalde vores helt eget.

Vi har som forældre søgt både unikt og modebevidst tøj til vores piger, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris – derfor åbnede vi Lilleblomst i juli 2020.

Håndplukkede varer
Lilleblomsts sortiment består af nøje udvalgte varer fra forskellige leverandører. Hos Lilleblomst vil du ikke finde velkendte brands, som allerede ses og sælges på det danske marked – derimod tilbyder vi unikke varer, af god kvalitet og til priser alle kan være med på.

Førsteklasses udvalg
Sortimentet er i høj grad retroinspireret og i naturfarver. Tøjet skiller sig ud fra mængden og er anderledes end det, du finder hos andre forhandlere. Kvaliteten vægtes højt, og det er vigtigt for Lilleblomst at kunne stå inde for både kvalitet, samt sikkerhed i hele vores sortiment. Derfor lever alle produkter naturligvis op til de europæiske sikkerhedsstandarder.

Service
Hos Lilleblomst yder vi god service med en kort svar tid – hvad end det drejer sig om, eksempelvis størrelse eller hjælp til valg af gave. Vi står altid til rådighed ved spørgsmål eller andre henvendelser, og kan kontaktes via mail: info.lilleblomst@gmail.com eller på Instagram / Facebook.

Derudover er det ved aftale, muligt at afhente sin bestilling på vores varelager i Aalborg: Schleppegrellsgade 52A 1 TV., 9000 Aalborg.

 

Ønsker du tøj til dit barn, der er i god kvalitet, behageligt og ikke mindst unikt – så kig nærmere på vores sortiment, eller gå direkte til bestilling.

Glade hilsner Lilleblomst,
/Camilla Sehested Olsen & Moses Lametsch
Grundlæggere og indehavere